EtusivuYritysesittelyPalvelut ja tuotteetHankkeet ja julkaisutYhteystiedot
Focus Main Point Oy
Asiantuntijat

Käytettävissämme on laaja joukko eri alojen huippuasiantuntijoita yritys-toiminnan, liike-elämän ja juridiikan, politiikan tutkimuksen ja julkisen päätöksenteon ja hallinnon sekä työelämän kehittämisen ja työhyvinvointivalmennuksen aloilta.

Hankimme jokaiseen koulutukseen, kehittämistilaisuuteen ja tutkimustarpeeseen parhaan mahdollisen asiantuntemuksen. Tiimin kokoonpanon lähtökohtana ovat jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet.

Focus Main Point Oy:n pääkouluttajana ja tutkimusvastaavana työskentelee yhtiön toimitusjohtaja Anne Luomala.
Peruskoulutukseltaan hän on Jyväskylän yliopiston valtio-opissa väitellyt yhteiskuntatieteiden tohtori. Lisäksi hänellä on opettajan pedagoginen pätevyys ja vuosien kokemus myös journalistina työskentelystä.

Kokeneena kouluttajana ja politiikan tutkijana tohtori Anne Luomala on myös kysytty puhuja ja luennoitsija, jolla on laaja kokemus erilaisten tutkimus- ja kehittämishankkeiden sekä koulutusten läpiviennistä. Viime vuosina hän on profiloitunut eritoten työelämän kehittämisasiantuntijana ja kunnalliseen päätöksentekodynamiikkaan erikoistuneena tutkimusasiantuntijana.

>takaisin<

Mitä me teemme?
Asiantuntijat
Referenssit
Meille töihin?
EtusivuYritysesittelyPalvelut ja tuotteetHankkeet ja julkaisutYhteystiedot
Focus Main Point Ltd - When you need strategic consulting for innovative solutions