EtusivuYritysesittelyPalvelut ja tuotteetHankkeet ja julkaisutYhteystiedot
Focus Main Point Oy
Yritysesittely

Focus Main Point Oy on päätöksenteon ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijayritys, joka tarjoaa räätälöityjä tutkimus-, koulutus- ja kehittämispalveluita

  • kunnille ja muille julkisyhteisöille
  • luottamushenkilöille
  • yrityksille ja yhteisöille
  • esimiehille
  • henkilöstölle
Olemme muutosjohtamisen ja valmentamisen asiantuntija.
Tarjontaamme kuuluvat niin johtoryhmätyöskentelyn perusteet ja johdon konsultoivat sparraukset kuin myös valmentavalla otteella toteutetut käytännönläheiset ja innovatiiviset koulutusseminaarit.

Organisaatioiden kehittämisen saralla olemme erikoistuneet suunnittelu- ja konsultointipalveluihin, muutoksen johtamiseen ja hallintaan sekä käytännön johtoryhmä- ja esimiestyöskentelyn kehittämiseen.

Henkilöstön kehittäjinä kohdistamme erityistä huomiota viestintään ja vuorovaikutukseen sekä työyhteisötaitoihin ja työhyvinvoinnin edistämiseen.

Tutkimusosaaminen muodostaa asiantuntemuksemme perustan. Toteutamme vaativatkin tutkimushankkeet, osaamiskartoitukset ja asiakastyytyväisyystutkimukset nopeasti ja tehokkaasti hyvällä ammattitaidolla. Meillä on myös valmiudet hyödyntää tutkimustuloksia suoraan käytännön kehittämis- ja koulutustyöhön.

Monipuolinen ja laaja kokemus tekee meistä työelämän, johtamisen ja päätöksenteon ammattilaisia. Siksi voimme tarjota osaamistamme myös erilaisiin puhe- ja koulutustilaisuuksiin. Järjestämme tapahtumia ja seminaareja asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöitynä - ja tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella!
Mitä me teemme?
Asiantuntijat
Referenssit
Meille töihin?
EtusivuYritysesittelyPalvelut ja tuotteetHankkeet ja julkaisutYhteystiedot
Focus Main Point Ltd - When you need strategic consulting for innovative solutions